joi, 5 martie 2020

Bucuria unui mărțișor


Una dintre activitățile recente, literare și informatice, de la Palatul Copiilor Bistrița, s-a desfășurat la Centrul de Educație Incluzivă nr. 2, Bistrița, unde am avut ocazia să învățăm arta de a crea mărțișoare atent cusute sau din fire rulate, alături de niște persoane minunate, doamnele Mirela Mărginean și Floarea Buta.
Elevii, cuprinși între vârstele de 7-15 ani, ne-au bucurat sufletul cu creațiile lor, lucrate parcă cu o îndemânare de aur. Intrând în această lume, am fost întâmpinați cu brațele deschise, citind fericirea de pe chipul micilor artiști. Drept amintire, le-am confecționat un simbol cu inițialele prenumelor. În timp ce lucram alături de ei, am colaborat, împărtășind ideile, gândurile și încântarea noastră.





Gabriel Sabadâș a exclamat: „Veselia și armonia se împletesc și formează o atmosferă minunată! Munca în echipă înveselește suflete și întărește prietenii. Prin simple mărțișoare cusute cu dragoste, putem înțelege mii de sentimente. Copii de la Cercul „Mâini îndemânatice” de la CSEI nr. 2 s-au dăruit mult doar pentru ca noi să avem un zâmbet sincer și cald. Încă o vizită aici m-ar înveseli!”

Oana Valentina Beudean, clasa a VIII-a,
Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu