joi, 5 martie 2020

Șotronul curcubeu!


Proiectul Șotronului literar a avut premiera la Biblioteca Județeană George Coșbuc, secțiunea pentru copii, sub grija bibliotecarei Isabela Andronesi și a fotografului Camil Hosu.
S-au implicat elevi de la Palatul Copiilor Bistrița, coordonați de profesoara Ionela Nușfelean, ajutată de eleva Oana Moldovan de la grupa de performanță de creație literară.
Jocul ales a avut provocări colorate legate de cărți. Copiii au gândit și rezolvat cerințele, formând un curcubeu de idei.
După temele literare, participanții au avut parte de o surpriză de proporții. Bunica Eugenia a adus un tort jucătorilor. Și, cum era de așteptat, nici copiii nu s-au lăsat mai prejos. I-au scris bunicii, pe niște jetoane sub formă de inimi, gândurile lor bune și frumoase.
Impresiile colegilor au fost pozitive. O citez pe colega mea Damaris Căpâlnaș: „Jocul Șotron literar este complex, temele sunt bine alese, evidențiind curcubeul. Grupurile de la Palat care au început acest proiect au lucrat foarte bine împreună, susținuți și de doamna bibliotecară Isabela Andronesi. M-am simțit minunat participând la acest atelier! Mi-a plăcut mai ales surpriza pregătită de Bunica Eugenia!”.

Cristiana-Alexandra Sigmirean, clasa a VI-a,
Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu